Samen werken aan jouw toekomst

Vacatures, stages en vrijwilligerswerk

De Vertakking Zorg is een groeiende organisatie en we zijn regelmatig op zoek naar:

  • nieuwe medewerkers
  • vrijwilligers
  • stagiaires

Op deze pagina vind je de openstaande vacatures voor nieuwe medewerkers. Daarnaast zijn wij een erkend SBB opleidingsbedrijf en bieden stageplaatsen aan zowel MBO-ers als HBO-ers. Ook zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers voor zowel hulp bij activiteiten voor de cliënten als voor het onderhoud van onze tuinen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met a.stelpstra@devertakkingzorg.nl.

De-Vertakking-Zorg_CT-tuin-02

Vacatures

Gezocht: enthousiaste, ervaren hovenier met affiniteit met de zorg

Wie zijn wij?
De Vertakking Zorg is een kleine organisatie gevestigd in een monumentale boerderij in Ryptsjerk. Rond de boerderij liggen siertuinen met gevarieerde beplanting, een groentetuin en boomgaard. Wij bieden individuele ondersteuning en dagbesteding aan cliënten met NAH, GGZ en (ex)verslavingsproblematiek.

Dagbesteding
Onze dagbesteding biedt verschillende mogelijkheden voor de cliënt, waaronder tuinieren in de kassen en tuinen rond de boerderij.

Wat ga je doen?
In deze zelfstandige functie krijg je de algehele verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de tuinen rond de Vertakking. Daarnaast instrueer je de begeleiders van de dagbesteding dagelijks met betrekking tot de te verrichten werkzaamheden in de tuinen. Je bent in overleg met de directie verantwoordelijk voor de planning van o.a. zaaien, oppotten, (ver)planten en voor het onderhoud van de moestuin en siertuinen. De oogst van de tuinen wordt gebruikt voor de maaltijden van de cliënten, voor verkoop op de streekmarkten bij de Vertakking en voor verkoop langs de weg.
Je komt in een gezellig, zelfsturend team met de begeleiders die zich naast het tuinieren o.a. bezighouden met creatieve therapie en ambulante zorg. Het team begeleidt, ondersteunt en werkt samen met vrijwilligers en stagiaires. Jij zorgt ervoor dat begeleiders van de cliënten die werken in de tuinen weten wat er moet gebeuren.

Wat vragen wij?
Jij bent allereerst een ervaren, gepassioneerd tuinier met liefde voor bloemen en planten. Je vindt het leuk om je eigen groente en fruit te kweken en hebt daar ook verstand van. Een diploma is geen vereiste, wel vragen we aantoonbare ervaring met het tuinieren in een grootschaliger tuin. Dat mag ook bijv. in een volkstuin of als vrijwilliger zijn. Daarnaast heb je affiniteit met de zorg. Je voelt je op je gemak bij mensen met een beperking en kunt hier goed mee omgaan.
Jij werkt graag zelfstandig, kunt goed plannen, bent stressbestendig, geduldig en overtuigend en bent bereid om ook af en toe in een weekend te werken.

Wat bieden wij?
- een afwisselende, zelfstandige functie in een prachtige werkomgeving
- aantal uren in overleg
- een tijdelijk contract voor 6 maanden, met als doel verlenging bij goed functioneren
- startdatum in overleg, maar liefst zo snel mogelijk
- een salaris conform CAO
- ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en scholing

Solliciteren?
Zoeken wij jou? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV naar A.stelpstra@devertakkingzorg.nl. Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jetze Terpstra via 06 53162549 of bovenstaand mailadres.

Geplaatst: 11-02-22

 

Groentetuin de Vertakking Zorg
20200804_110135
Tuin de Vertakking Zor